bannn
(0 votes, average 0 out of 5)

Bansko 216 са финалистите в конкурса за най-добър хотел в зимната ни столица в края на зимния сезон2012/2013.

Вотът се провежда в интернет, организатор е сайтът kmeta.bg и е под патронажа на кмета на Банско Георги Икономов. Хиляди потребители, гости и приятели на Банско определиха чрез интернет гласуване кои да бъдат 7-те финалисти в категория 3 и 4 звезди. Продължава оспорваната надпревара и между двата 5 звездни хотела в зимната столица. Феновете на красивия курорт могат да дадат гласа си за своя хотел-фаворит до 20-ти април.

Кои са финалистите може да разберете като влезете в мини сайта на конкурса http://besthotel.kmeta.bg/. Междувременно доста хотели призовават верните си почитатели да гласуват за тях чрез специални послания на своите страници в социалните мрежи.

Очакванията се, в хода на надпреварата за призовото място „най-добър хотел”, мениджърите да издадат по още някоя тайна „от кухнята”. Като на пример кое е най-поръчваното ястие или услуга, каква е цената и къде се крие тайната на успеха за едни добър хотел.

Победителите в конкурса „Най-добър хотел в Банско” ще бъдат наградени на 25-ти април на специална церемония в град Банско.

Добави коментар

Защитен код
Обнови

miss2013
jason_logo
Как искате да ви плаща шефът?

mirogled.com

Untitled-2

Абонирай се за новините на agencia.bg