bannn
(0 votes, average 0 out of 5)

PIF_MIRCHEVБез гръмки кампании и десетки обещания, възпитаниците на Правно-историческия факултет към ЮЗУ назначиха нов кабинет за управление на Студентското правителство

С демократичен вот, Кирил Мучев и Павел Топалов заеха ръководните постове. Специални гости на общото събрание, което се проведе вчера в Учебен център „Бачиново”, бяха Ректора на Югозападния университет „Неофит Рилски” проф.д-р Иван Мирчев, зам.декана на ПИФ – доц. Китанов и областният управител Валери Смиленов.

„Гостите показаха загрижеността си към студентите и техните проблеми, а Студентско правителство и парламент към Правно-исторически факултет, чиято основна задача е именно това, откриха партньори, на които може да разчита за реализиране на идеи и решаване на проблеми”, коментираха участниците в събранието.

Студентско правителство и Студентски парламент към Правно-исторически факултет на Югозападен университет „Неофит Рилски” е мястото, където студентите могат да получат ценен опит, тъй като „Не са важни годините в живота, а живота в годините.

agencia.bg

Коментари  

 
0 #25 aziwipam 2019-06-15 10:38 http://mewkid.net/buy-amoxicillin/ - Amoxicillin 500mg Capsules Amoxicillin ulz.btvv.archive.agencia.bg.oog.rm http://mewkid.net/buy-amoxicillin/ Цитиране
 
 
0 #24 iwbixeyiha 2019-06-15 09:58 http://mewkid.net/buy-amoxicillin/ - Online Amoxicillin Amoxicillin 500mg uma.wdny.archive.agencia.bg.ydf.at http://mewkid.net/buy-amoxicillin/ Цитиране
 
 
0 #23 2011-10-24 21:12 Цитирам .....:
Цитирам СРАМ:
ИНИЦИАТОРА НА ВС.ДОНОСИ С/У РЕКТОРА И ПРЕПОДАВАТЕЛИТЕ ,НАЙ-ГЛУПАВИЯ,КОЙТО ВОЮВА СРЕЩУ ОЦЕНКИТЕ НА ГРЪЦКИТЕ СТУДЕНТИ,ЕЙ ЛИЦЕМЕРНА МАЗНЯРЩИНА,НАРК ОМАН ДА НИ РАБОТИ-КОЙ Е БОЛНИЯ МОЗЪК?!

2-джия,преписвач, повтаряч -лидер -нов феномен в ЮЗУ :D :D :D
Цитиране
 
 
0 #22 2011-10-24 21:09 Цитирам Filip:
Моля колегите да не ме нападат веднага, аз също съм студент от ПИФ, е малко по-голям от вас съм, нито познавам К.М., както го наричате, та даже мисля че не съм го виждал, НО щом той учи Право и вие сте му колеги защо не се държите като прависти. Говоря за думите с които казвате че е наркоман! Това си е сериозна обида и някой може да бъде осъден за подобно нещо , или поне така пише в Наказателния кодекс на република България. Поне някой няма ли да покаже реални данни за това че момчето е зависимо , или употребява наркотични и упойващи вещества? А колкото до студентско правителство колегите които са членове нито ми пречат нито ме радват с нещо .

Няма да се научиш да пишеш,а още повече закони да тълкуваш:запета я слагаме пред ЧЕ,не пред ИЛИ,а малки и големи букви...мъгла!А може ли да НЕ може,ако е истина пък,а?
Цитиране
 
 
0 #21 2011-10-08 21:12 Моля колегите да не ме нападат веднага, аз също съм студент от ПИФ, е малко по-голям от вас съм, нито познавам К.М., както го наричате, та даже мисля че не съм го виждал, НО щом той учи Право и вие сте му колеги защо не се държите като прависти. Говоря за думите с които казвате че е наркоман! Това си е сериозна обида и някой може да бъде осъден за подобно нещо , или поне така пише в Наказателния кодекс на република България. Поне някой няма ли да покаже реални данни за това че момчето е зависимо , или употребява наркотични и упойващи вещества? А колкото до студентско правителство колегите които са членове нито ми пречат нито ме радват с нещо . Цитиране
 
 
+1 #20 2011-10-08 11:52 Цитирам СРАМ:
ИНИЦИАТОРА НА ВС.ДОНОСИ С/У РЕКТОРА И ПРЕПОДАВАТЕЛИТЕ ,НАЙ-ГЛУПАВИЯ,КОЙТО ВОЮВА СРЕЩУ ОЦЕНКИТЕ НА ГРЪЦКИТЕ СТУДЕНТИ,ЕЙ ЛИЦЕМЕРНА МАЗНЯРЩИНА,НАРК ОМАН ДА НИ РАБОТИ-КОЙ Е БОЛНИЯ МОЗЪК?!

2-джия,преписвач, повтаряч -лидер -нов феномен в ЮЗУ :D :D :D
Цитиране
 
 
+1 #19 2011-10-08 11:42 Цитирам Мъкааа:
Боже,колко мъка има по тази земя...щом вече умствено изостанали представляват студентството в ЮЗУ-кое му е демократичното-самоизбраните натрапници от 1курс се самоизбират,ПОЗ ОР!

:cry: :cry: :cry: :cry:
Цитиране
 
 
+1 #18 2011-10-08 11:34 Произвол-елате да видите тоя
как преследва малолетните ученички в дворовете на гимназиите в Бл,
обсебващо се държи във Фейса,
не знам колко вече бащи,батковци и съученици му се канят.
Познавам го и всички са наясно,че в този град е за всичко друго,
но не и да учи,
а със сигурност не е и работил 1 ден в живота си.
Това ли е представителнат а извадка и лицето на ЮЗУ-к.м.?!
Цитиране
 
 
+1 #17 2011-10-08 11:16 Цитирам Д.Петкова:
ФАКТ Е,ЧЕ ВСЕ ДР.МУ ВЪРШИХА РАБОТАТА НАВСЯКЪДЕ,ЦЯЛА ГОД.КАКВА Я СВЪРШИ ДЕФАКТО,ОСВЕН ДА ПЛЮЕ ПРЕПОДАВАТЕЛИ И РЪКОВОДСТВО ПРЕД КОЛЕГИТЕ СИ,СЪБИРА ГЛАСОВЕ ЗА ЕДНО-ПОЛЗВА ГИ ЗА ДРУГО.АКО БЕШЕ В ДР.ВУЗ ДО СЕГА ДА СА ГО ДАЛИЕ НА ПРОКУРАТУРАТА ВКЛ.ЗА ЗЛОУПОТРЕБА С ЛИЧНИ ДАННИ-СЪБРАЛ,СЪХРАНЯВ А И РАЗВЯВА ЕГН НА ЦЕЛИЯ ПИФ И ВС.ЛИЧНИ ДАННИ,ВЕРОЯТНО И НА ДР.ФАКУЛТЕТИ!ПОЗНА ВАМ ГО ДОБРЕ ЗА 2ЛВ.СЕ ПРОДАВА И ОТ НЕГО ВСИЧКО СЕ ОЧАКВА,ЗАВИСИМИ ТЕ СА ТАКА.ПЪРВО СЕБЕ СИ ДА ОПРАВИ ПОСЛЕ КОЛЕГИТЕ СИ,КОИТО БОЛШЕНСТВОТО СА НЯКОЛКО КЛАСИ НАД НЕГО.ОБИДНО Е ЗА ЦЕЛИЯ ВУЗ.

що за наглост-предложен и гласуван даже,Абсурдиста н;
чудничко с този избор всички студенти ще гласуват за всека др.партия на 23 протестен вот,но не и тази на Областния ни опр.;който надроби попарката е уник.
правото на глас е неприкосновено, студентите в Унито са с парите и доверието си,принудени да мълчат да не берат ядове от подобни човечета
Цитиране
 
 
+1 #16 2011-10-08 10:56 Цитирам PIF:
Цитирам студенти ЮЗУ:
Искаме тест за наркотици и качена снимка от студентската книжка на Кирчо,защото ще качим в нета клипове с осерациите му по заведенията нощем и от изпити!!!


DA VSICHI TOVA ISKAME-stiga e maskaril rakovodstvoto,s toim zad prepodavatelite si i pochtenite,dobr osqvestni studenti.Te sa istinskoto lice na VUZ-a,ne da pliue vsichki zad gqrbovete


отговорност трябва да носят и тези,които са го гласували,безот говорно и позорно е,затова всичко ви е второразр.,а т.нар."правителство"-треторазр.,аз съм също в студ.прав.и право,но в др.Унив.,сестра ми е в Югоз.Бл за жалост...НЕДОПУСТИМО да се уронва от такива престижа на Университет
Цитиране
 

Добави коментар

Защитен код
Обнови

miss2013
jason_logo
Как искате да ви плаща шефът?

mirogled.com

Untitled-2

Абонирай се за новините на agencia.bg