bannn

basketballНа 12 април (петък) в залата на ЮЗУ започва турнирът за Купата на БФБ.

В надпреварата ще участват първите четири отбора от класирането в мъжката А група. В единия полуфинал от 17:00 часа ще се срещнат първенецът Спартак Капитол и Тракийския университет, докато в другия домакинът Академик Благоевград ще играе срещу Икономическия университет Варна от 19:15 часа.Официалната церемония по откриването на турнира ще се състои веднага след първия мач. Мачът за 3/4 място и финалът ще се играят на 13 април (събота).

На 13-ти април от 10.00 часа в УЦ “Бачиново” ще се проведе работна среща, на която ще се обсъдят въпроси, свързани с маркетинга, информационното обслужване на баскетболното първенство и възможности за популяризиране на баскетбола. На срещата ще присъстват членове на управителния съвет на БФБ.

Сред потвърдилите участие са Президентът на БФБ- Георги Глушков, Тити Папазов- старши треньор на “Левски”, Сашо Везенков- старши треньор и спортен директор на “Лукойл Академик”, Симеон Варчев- заместник-председателят на баскетболния клуб “Черно море”, Росен Барчовски- старши треньор на “Рилски  спортист”, Петър Георгиев –президент на “Рилски спортист”, председателят и заместник-председателят на съдийската комисия- Стефко Станев и Камен Тошев, Елеонора Рангелова- главен секретар на БФБ, Александър Чакмаков- изпълнителен директор на баскетболен клуб “ЦСКА”, Христо Христов и Марио Андреев от БФБ. Всички представители от НБЛ също са потвърдили участие.

Добави коментар

Защитен код
Обнови

miss2013
jason_logo
Как искате да ви плаща шефът?

mirogled.com

Untitled-2

Абонирай се за новините на agencia.bg