bannn

Tencho TenevИлиан Илиев бесен от издънката, предупреди футболистите.

Треньорът на Пирин (Гоце Делчев) Тенчо Тенев заяви, че точката срещу Левски днес е по-ценна от тази, спечелена срещу Лудогорец в Разград. Неврокопчани направиха равенства 1:1 и с двата тима, които се борят за шампионската титла. Така той изпълни заканата си от по-рано, че няма да загуби от Левски.

"Това е мачът, в който показахме голям характер. Тази точка е по-ценна от всички други, които сме взимали. Дори от тази в Разград. Допуснахме старата си слабост да ни поведат в резултата. Първото полувреме получихме гол, който не мога да приема. Хубаво е, че успяхме да се вдигнем. Разбира се, че заслужаваме да останем в "А" група", каза Тенев.

Наставникът на Левски Илиан Илиев заяви след равенството, че Марио Близнаков си е изпросил дузпата, с която новака в елита изравни резултата. Треньорът на "сините" добави още, че по този начин не се става шампион.
"Много съм ядосан. Допускаме гол, който сериозен отбор, който иска да става шампион, не може да допусне. Имам предвид, че Пирин си изпроси дузпата. Като цяло теренът и обстановка не предразполагаха да се играе футбол. Трябваше да караме на борба. Започнахме да ритаме топката, пригодихме се към техния стил. Направихме ротации, за да могат да почиват някои. Искахме да съхраним част от играчите. Не може да изкараме с един и същи хора. Този мач трябваше да го спечелим с характер. Първото полувреме помислихме, че мачът е свършил. По този начин не се става шампион", заяви Илиев.

Спортният директор на Левски Даниел Боримиров бе изключително разочарован от пропуснатите две точки в Гоце Делчев.

 "Направихме една глупава грешка, която отдавам на напрежение. Чест прави на футболистите на Гоце Делчев, затова как се бореха през целия мач, за да спечелят точка и да останат в „А” група. Съдбата ни върна обратно в шампионата", сподели Боримиров.

 Спортният директор на Пирин (Гоце Делчев) Иван Близнаков бе на седмото небе от щастие от спечелената точка срещу Левски. 

 "Ще се борим за всяка точка. Тежка ще е борбата. Разделихме по една точка с Левски, но борбата продължава. Длъжни сме пред нашите привърженици да даваме най-доброто от себе си", сподели Близнаков веднага след края на срещата.Членът на Управителния съвет на Пирин Гоце Делчев Антонио Сакаджийски бе изключително доволен от спечелената точка срещу Левски. Босът на неврокопчани похвали футболистите си, като заяви, че равенството между двата тима е било напълно заслужено.„Имахме някои лоши моменти през сезона, като например загубата от Миньор. След това обаче си възвърнахме вярата. Както винаги съм казвал, топката е кръгла и се върти. Тази точка си беше наша и си я спечелихме съвсем заслужено. Продължаваме напред“, коментира Сакаджийски.

Добави коментар

Защитен код
Обнови

miss2013
jason_logo
Как искате да ви плаща шефът?

mirogled.com

Untitled-2

Абонирай се за новините на agencia.bg