bannn

marekСтарши треньорът Найден Найденов изведе волейболния Марек Юнион Ивкони до шампионската титла и купата на България през 2013 година.

 Преди 12 месеца дупничани спечелиха златните медали в шампионата за първи път в историята си, а начело на тима отново беше Найденов. Специалистът изрази задоволството си от представянето на Марек в тазгодишния шампионат на страната.

 "С много труд съумяхме да направим нещо историческо. Още в Шампионската лига, след като изиграхме шест мача видях, че можем да играем на високо ниво. Със спечелването на двете купи затворихме много усти. Много хора се съмняваха, че този отбор може да стигне до върха в българското първенство. Това беше много сладко. Много по-хубаво от спечелването на титлата миналата година. Показахме на всички, че в Дупница може да правим добър волейбол и да изградим силни волейболисти.

 Надали в България има спонсор, който да дава пари 14 години поред в един клуб. Трябва да се гордеем с нашия президент и спонсор Ивайло Константинов", заяви Найден Найденов. 

Коментари  

 
0 #1 Waylon 2020-10-03 22:10 Great article, jjst whyat I wanted to find.


Stop bby my blog post: Leeggi le ultime notizie (Valentina: https://it.newsric.com/taking-part-in-the-dos-waldo-in-medical-records/)
Цитиране
 

Добави коментар

Защитен код
Обнови

miss2013
jason_logo
Как искате да ви плаща шефът?

mirogled.com

Untitled-2

Абонирай се за новините на agencia.bg